A BaKoduett Kft. a mezőgazdasági gazdálkodók adminisztratív terheinek csökkentéséhez nyújt segítséget. A vállalkozás tulajdonosaiként sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk: pályafutásunkat falugazdászként kezdtük a 2000-es évek elején, majd lehetőségünk nyílt a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal munkáját is közelebbről megismerni, így a nemzeti és uniós támogatási formák szélesebb körű ismeretére is szert tettünk. Az elmúlt évek tapasztalatait kamatoztatva pályázatírással is foglalkozunk, de fő profilunk a teljes körű mezőgazdasági ügyintézés. Arra törekszünk, hogy partnereink életében (gazdaságukban) felmerülő adminisztratív feladatokat, problémákat a lehető leghatékonyabban tudjuk kezelni.

Ennek keretében feladatunk mindennemű támogatási kérelem és az egyéb szakhatóságok által megkövetelt (jelentési kötelezettség) dokumentációk elkészítése, valamint az ezekhez kapcsolódó ügymenet lebonyolítása.

Kiemelten foglalkozunk az alábbiakkal:

          - területalapú támogatás
          - gazdálkodási napló
          - nitrát jelentés
          - földhasználati dokumentáció
          - gázolaj jövedéki adó visszaigénylése
          - adategyeztetés
          - ügyfél-nyilvántartás (adatok kezelése)
          - vis maior kárigények jelentése
          - tápanyag gazdálkodási terv

A támogatási lehetőségek maximális kihasználása mellett az uniós Közös Agrárpolitika aktuális ciklusának pályázataira való felkészítést is biztosítjuk.

Balázsik Zsófia és Kovács László

Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.